Menu Sluiten

Die braverik Kenny B was zo goed om de goedgevulde tent in Nijmegen in een caribische en zoete stemming te brengen. Die zalige stemming werd meteen teniet gedaan door de wilde dieren die daarna het podium beklommen. Het waren weer die dekselse Patatjes met hun onderwereldse fratsen en strapatsen. Dames, die allerlei gevoelens kregen bij die exotische en zwoel ogende zanger Kenny B, wisten nu niet of ze de politie moesten bellen of middels bepaalde handbewegingen hun liefdesgevoelens voort te stuwen.
Merendeels kozen zij voor het laatste.
De Patatjes zetten er als vanouds een strakke pot metal neer. U dient zich de meezingbare nederlandse popliederen voor te stellen als bange knuffeldieren in een stalen kooi. Zo zijn die patatten. Helemaal niet lief, maar raar en eng. Maar wel rocken en schokkende bewegingen maken met de heupen. Dat kunnen ze wel.
Ze maalden er als een gek 4 metalkneiters doorheen en toen moesten ze alweer vertrekken. De politie stond al te wachten in de coulissen. Vrouwelijke politie. In de haast waren ze de helft van hun kleren vergeten. (Dit is niet waar, hoor)
Wat wel waar is, is dat het een topavondje was!