Menu Sluiten

Iedereen die maar een beetje van zijn of haar moeder houdt en ook nog van het levenslied, doet er goed aan om naar de Dag Van Het Levenslied te komen. Dat hoeft uw Kroniekschrijver verder niet toe te lichten. Ik doe dat toch. Het is een dag, waarop levensliederen worden verkondigd.
Ook de Patatjes komen dat doen. Misschien nog een beetje onwennig, na die malle coronatijd. Maar als ze eenmaal het gevoel van hun instrumenten weer in de handen hebben en de geur van verse poentjes in de neus, zijn ze niet te stoppen. Ze gaan als een malle en een waanzinnige tekeer op het podium. Het is een ruig gedoe op het podium met schokkende heupen, angstaanjagend gezang en de meest wilde gitaarcapriolen. Zij doen dit allemaal omdat ze het zelf leuk vinden. Wat het publiek er allemaal van vindt interesseert hen eigenlijk maar ten dele. Het geluk wil, dat altijd blijkt dat het publiek helemaal waanzinnig wordt als de Patatjes Métales komen optreden. Zij gaan dansen en medezingen en nog veel erger.
Komt dat zien, komt dat zien, wil ik u mededelen om dit betoog te eindigen.

Waar? In het Valkhofpark te Nijmegen
Wanneer? 8 mei 2022. Eigenlijk staat dat al in de titel van dit stukje
Meer infowww.dedagvanhetlevenslied.nl
Wat moet ik aan? Veelkleurige kledij. Geen grijze saaie troep. Doe maar of het carnaval is.