Menu Sluiten

De Patatten zijn elk duizend jaar oud. Zij berijden paarden, die behangen zijn met goud en zilver. Gestolen van de Moren. Dat kon in die tijd nog. Ook de rijk behangen paarden, elk anders van couleur, hebben een onnatuurlijk lang leven. Als zij door de straten rijden, hoort niemand het geklipklop der paardenhoeven, omdat het spookpaarden zijn. Verstandigerwijs zijn hun oogen afgedekt en kan men de rossen niet rechtstreeks in de oogen kijken, anders zoude men krankzinning worden.
Wat echt waar is, is dat reeds genoemde Patatten hun kunsten zullen vertoonen op een belangrijk festival, waar diverse metal-grootheden, zoals Saxon, ook ten tonele zullen verschijnen.
Als U, weblezer bij zichzelve denkt, Saxon, daar heb ik nog nooit van gehoord, dan kunt u beter maar de computer afsluiten en een lange wandeling gaan maken. U mag dan nooit meer muziek luisteren.
Het wordt een duister en walgelijk festival, waar men metalmuziek beluistert (vaak aangemerkt als ‘Duivelsche muziek’) en alleen maar bier drinkt. Iets anders hebben ze er niet. Als ick het goed heb begrepen schenken ze het bier ook uit in van hersenen ontdane schedels. Maar zeker weten doe ik het niet. Wellicht zijn het slechts artefacten die op van hersenen ontdane schedels lijken.
Kort gezegd, Patatje Metal komt optreden op dat liederlijke ‘Biermetalfestival’ dat men organiseert op 5 oktober 2019.

Waar? Het Klokgebouw te Eindhoven
Wanneer? Zaterdag 5 oktober 2019
Kledingadvies: De mannen trekken een zwarte leederen broek aan en proppen een grote sportkous in hun onderbroekje. Hun bovenlichaam vetten zij in met varkensvet.
De dames … Komen er dames? Zo ja, dan kunnen zij het besten zichzelve uitdossen in prinsessenkleren. Of gewoon niks.