Menu Sluiten

Er is een oud gezegde dat luidt:”Waar Patatje Metal is, daar is feest”. En zo is het ook. Patatje Metal overgiet bekende nederpopklassiekers met een sausje van metaal en brengt deze met de nodige bombarie ten gehoor, zoals het gebruikelijk was in het glammetal-tijdperk, maar dan nog erger.

Nog veel erger.  De muzikanten Rammstein Shaffy, BEEST, André H-666 en Nico Haat grijpen elke kans om hun publiek hitsig en hysterisch te krijgen. Menig druppel  bier en zweet wordt geplengd in aanbidding en verering van de Vijf Metalen Ruiters van de Apocalyps. Voorman Marco Borsatan zingt, buldert, giert, knauwt, krijst, zwaait met de heupen, en maant zijn publiek zich onder te dompelen in het brute geweld dat Patatje Metal hen aan doet. Neen, ontsnappen is niet meer mogelijk als de versterkers aanstaan en de instrumenten ingeplugd zijn en de heer Borsatan een flesje bier verruilt voor de microfoon. Dan is het feest!

 

Patatje Metal stond reeds op:

  •     Paaspop Schijndel
  •     Zwarte Cross
  •     Paradiso
  •     Lowlands