Menu Sluiten


De zich immer een onder een donkere wolkenpak voortbewegende roedel mensdieren, dewelke zich Patatje Metal noemt. zal vrijdag de 24e zich doen horen en zien in Panningen.
Daar behoeft men zich niet over te verheugen, maar wel van te schrikken. Niemand kan zich verzetten tegen de hypnotische stem in zijn of haar geest die hen dwingt zich te begeven naar de 70s/80s night in Dok6.
De Patatjes zullen daar de avond eens even feestelijk komen afsluiten. Vreselijk feestelijk. Men zwiept met de heupen, maakt de meest onfatsoenlijke opmerkingen en behandelt Nederpopklassiekers alsof het minderwaardige vodden zijn die zomaar mogen worden gerestyled naar eigen metalsmaak.
Komt dat zien. En anders is u een loser.

Wanneer? 24 april 2015
Waar? DOK6 te Panningen
Meer weten? www.dok6.eu
Wat moet ik aan? Keurige kledij. Geen gekke dingen. Heel netjes allemaal.